NOEN VITSER:


1)

En storbonde hadde lagt merke til at alle hans ansatte hadde det så festelig på låven på lørdagskveldene.

Til slutt spurte han hva som egentlig skjedde disse kveldene.
- Jo,nå skal du høre sa gårdsgutten,
-det som skjer er at jentene får bind for øya,kler seg nakne og legger seg i høyet.
Så tar vi gutta og høvler over dem,og etterpå skal jentene gjette hvem som gjorde det.
-Høres artig ut, sa bonden,-jeg skal jaggu ta med kjerringa og bli med neste lørdag.

- Kona di har vært med hele tida,hun. Sist lørdag hadde hun til og med 12 rette:)))

2)

To karer hadde hytte på Sennalandet. Dit pleide dem å reise på avstressing en uke om høsten. Konene deres var ikke så overrasket begeistret for at de fikk være med, men hadde nå akseptert dette. Så var det et år at karene var reist opp på hytta. I Hammerfest bestemte konene seg for å overraske sine menn, så de reiste etter noen dager senere. Da de var på vei bortover mot hytta, møtte de en annen hytte eier. Da han kom helt bort til dem, hvisket han til damene: Dokker må være forsiktige, så dokker ikke synes fra hytten, dem har konene sine me sæ i år...:-))

3)

Gamle Anton brukt å legge glassauet sitt i et glass vann om natta. Ei natt våkna han av at han va tørst, og for han rakk å tenke sæ om, hadde han drukket tomt vannglasset me glassauet oppi.Han hadde heldigvis et i reserve som han leita fram neste mårra og putta på plass. Etter nånn daga begynt han å få ondt i magen, så han fant ut at ...han måtte ta sæ en tur te doktorn. Doktorn lytta på han Anton uten å finn nåkka galt, og ba han så om å kle av sæ og bøy sæ framover. Anton gjorde som han fikk beskjed om, og doktorn bøye sæ ned og kikke Anton i ræva. Da kjæm det plutselig fra doktorn; " Det e jo fankern ikkje rart du har ondt i magen, det e jo folk der inne!!:-))

4)

De to Vardøværingan, han Knut og han Arne stod oppå taket og jobba da han Knut plutselig forsvant utfor kanten..... Arne så han lå på plenen og sprella - "datt du ned?" Knut litt småførbainna: Ja kor i hælvete skulle æ ELLERS dætte!:-))

5)

Den nyskilte mannen møter sin fraskilte kone på gaten med hennes nye kavaler. Den nyskilte sa spydig, jasså det er du som har overtatt det gamle utslitte hullet mitt?
Tja, svarte den nye kavaleren, det var bare de 3 første cm det. Lenger inne var det som nytt!:-))

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Beates hjørne - livet, visdomsord, hverdagen, musikk

Beates hjørne - livet, visdomsord, hverdagen, musikk

41, Karlsøy

jeg er en kvinne på 40 år,er gift med værdens snilleste mann:-) Jeg har 3 barn,en jente på 21 snart,en gutt på 13 år,og en jente på snart 15 år.Jeg er glad i musikk,jeg liker å se film,og favoritten er :Twilight og vampire diares:-)jeg liker også å se:en idiot på tur og klovn:-)jeg er veldig intressert i antikk og retro ting:-)Jeg liker å dra på ferie,være ute i naturen,lage god mat,vidomsord,bøker o.l Jeg ser på meg selv som en person som liker å lære nye ting,jeg er snill og blid:-))og prøver å gjøre mitt beste både som mor,husmor,venn og kjæreste:-)

Kategorier

Arkiv

hits